Abstract: HIV SIDA Anonim este sursa de stiri si informatii despre HIV si SIDA, risc, 12 pasi pt a birui marea carte, atitudini pozitive, ocrotirea morala si incurajarea oamenilor de a stopa extinderea virusului, sedinte, intilniri si chat!!  Bine ati venit la
 HIV Anonim:  ajutor pentru cei cu SIDA
  

    despre noi  HIV Anonim - SIDA   Atitudini pozitive despre HIV  HIV Anonim - SIDA   evenimente programate  HIV Anonim - SIDA    stiri (in engleza)  HIV Anonim - 
SIDA   Pagina Principala
Paginile interactive:navigator pentru HIV Anonim Forum si Bulletin board
Nou pentru 2005: Cercul Abstinentei. Incurajarea pentru ca sa traim o viata mai sanatoasa.
PROGRAMUL
HIV ANONIM
Atitudini pozitive
despre HIV
Our Book
(in engleza)
Locurile Mele
Chat-ul nou HIV
Sala veche de chat
Anunturi
Oportunitati sa ajuti
Linkuri folositoare
Umor
Scrie povestea ta
Pagina principala


Centru de Informare in limba romana!!
Fa un clic aici ca sa adaugi aceasta pagina in lista preferintelor tale!
Faceti un link de la situl vostru la situl nostru.

Am deschis situl acesta in mod oficial--22 novembre 2002

HIV Anonim este o asociatie de oameni care sunt chemati la un mod de viata care va lupta impotriva raspandirii virusului HIV. 

Daca vrei sa participi in razboiul acesta si vrei sa faci anumiti pasi, vino cu noi. 

Cum suntem diferiti

  • Noi nu vrem sa te schimbam. 

Nu vrem sa facem dezbinari sau sa-ti schimbam credinta. Iar, poate iti pare rau ca ai transmis HIV unei alte persoane sau esti ingrijorat ca nu comportamentul tau sa raspandeasca HIV. Poate vrei numai sa ai impartasire cu alte persoane care au grija sa nu infecteaza pe altcineva, persoane care traiesc intr-un mod care limiteaza imprastierea HIV sau a lui SIDA.  Daca simti la fel ca noi, atunci HIV Anonim este pentru tine. 
  • Noi vrem sa oprim raspandirea virusului HIV.

Noi la HIV anonim nu ne ocupam cu lupta stiintifica   Sunt multe situri despre SIDA sau HIV. Sunt mii de locuri unde iti spun ce trebuie sa faci si sa nu faci. Unele sustin ca HIV este cauza SIDA si altele care au renuntat la idea aceasta.  
  • Nu vrem sa te convingem de punctul nostru de vedere.

Noi am vazut prea multe persoane care sufera. Prea multa durere, dezamagire, dispretuire, ura si moarte iar noi ne ocupam in discutii de teorie si stiinta. Vrem imediat sa ne schimbam comportamentul NOSTRU ca sa nu fie alte persoane infectate din cauza noastra. Alegerea sa ia medicament pentru HIV sau SIDA este o decizia pe care fiecare individ trebuia s-o faca.
  • HIV Anonim are scopul sa oferim ocrotire spirituala atunci cand ai nevoie de ajutor sau cand te simti lipsit de intelegere, in legatura cu ceea ce este bine sa faci sau sa simti.  Poate simti o lipsa de putere sa te comporti in mod potrivit si responsabil.

  • Suntem aici pentru TINE!

Poate esti deprimat sau infricosat. Poate te simti singur sau ratacit. Poate va veni un timp cand ai nevoie de incurajare pentru a te abtine de la droguri sau de la comportamente care aduc un mare risc de infectie. Poate ai frica de a pierde controlul de sine prin consumul drogurilor sau alcoolului. Poate ai nevoie de ajutor sa continui regimul de medicamente, sportul sau dieta cu care te tii sanatos. Indiferent de sarcina pe care o ai sau de situatia in care te gasesti, suntem aici pentru TINE.

  • Noi la HIV Anonim avem anumite scopuri asemanatoare:

1. Avem grija de sufletele, trupurile, mintile si emotiile noastre.

2. Noi evitam un comportament care aduce un risc inalt de infectie.

3. Noi incercam sa aducem acest mesaj al sperantei altor persoane.

  • Mai mult decat un sit cu informatie, suntem oameni si vrem sa te cunoastem.

Devii asociat cu noi pentru a beneficia de o societate internationala--primesti informatii despre sedinte, conferinte nationale, descoperiri in stiinta, si mai mult! Scrie un mesaj sau depune o poza pe afisajul nostru. Inscrie-te sa fii un prienten electronic. Pune orice intrebare pe care o ai celor dintre noi care sunt pe calea spre Cer.

  • Nu vrem sa te simti obligat sa faci o donatie financiara la HIV Anonim.

Vrem sa te rugam sa te implici in orice mod in care poti. Incepe acum!  Inscrie-te ca un membru azi.  Fa un clic aici.

Cu cat mai multe persoane fac parte din asociatia noastra, cu cat mai multi visitatori avem, cu atat mai usor va fi sa ajungem la scopurile noaste financiare. Prin aceasta, putem sa facem mai mult sa te ajutam. Te rugam sa faci un semn de carte pe situl acesta si sa trimiti acest link prietenilor tai si membrilor familiei. Intoarce-te la situl acesta pentru infomatii despre HIV sau SIDA.

In viitor noi vom oferi "pachete de pornire" grupurilor care deja au inceput si celor care vor sa urmeze cele 12 Traditii ale lui HIV Anonim. Pachetele de pornire vor include Atitudini Pozitive ale lui HIV Anonim , ghid pentru sedinte, pachete de literatura, piese pentru vizitatori, si Piese de Serbare.

Este dovedit ca programele de 12 pasi au rezultate bune.  Sunt peste 300 de programe "12 pasi".  HIV Anonim ofera ocrotire celor care doresc sa traiasca in mod sanatos cu privire la HIV. Programul nostru ofera ocrotire celor afectati de HIV sau SIDA. Fundatia "Profilaxis" ajuta copiii cu SIDA din Transilvania.

hcv top

Cautati in situl acesta sau pe tot Internetul sponsorizat de FreeFind

Cautarea sitului Cautarea Internetului
Centru de Informare
Stiri
Ai un risc mare sa
te imbolnavesti cu SIDA?

Tot care vindeca
Razboiul Ascuns
Stiri de la USA
privind abstinenta

Povesti sentimentali
Noutati HIV (In ingleza)
Bibliografie

Intrebari despre SIDA

Pagina principala
HIV Anonim:  ajutor pentru cei cu SIDA

                       

Copyright 2002-3 HIV Anonymous.com -- 129 W. Canada - San Clemente CA 92672 949-218-6793

- aviz -

Desemnat de:Mark Charbonneaux si Laurent LaBrie

>