Bine ati venit la
 HIV Anonim:  ajutor pentru cei cu SIDA
  

    despre noi  HIV Anonim - SIDA   Atitudini pozitive despre HIV  HIV Anonim - SIDA   evenimente programate  HIV Anonim - SIDA    stiri (in engleza)  HIV Anonim - 
SIDA   Pagina Principala
Paginile interactive:navigator pentru HIV Anonim Forum si Bulletin board
Nou pentru 2005: Cercul Abstinentei. Incurajarea pentru ca sa traim o viata mai sanatoasa.
PROGRAMUL
HIV ANONIM
Atitudini pozitive
despre HIV
Our Book
(in engleza)
Locurile Mele
Chat-ul nou HIV
Sala veche de chat
Anunturi
Oportunitati sa ajuti
Linkuri folositoare
Umor
Scrie povestea ta
Pagina principala

Fa un clic aici ca sa adaugi aceasta pagina in lista preferintelor tale!
Faceti un link de la situl vostru la situl nostru.

Implica-te!  Pune dragostea in practica!  Foloseste-ti talentele!

Ajutand HIV Anonim este un mod bun sa opresti propovaduirea lui SIDA, suferinta oamenilor cu HIV.  Este si modul cel mai bun sa fii si tu ajutat.  Dumnezeu spune "Ajuta si vei fi ajutat."  Asa este cum a facut lumea.  Daca nu aratam dragoste altor persoane, nu avem nici o speranta sa fim iubiti si noi.  

Lucrand in echipa noastra, poti sa te intilnesti cu persoana sau cu  informatia potrivita pentru situatia ta.  Cea mai trista experienta a mea este sa vad oameni care au nevoie de ajutor, dar care nu stiu ca ajutorul i-a asteptat pe ei.  

O pilda trista cu un om zgarcit.

O data a existat un om care a avut zece saci de porumb.  A stiut ca acesta a fost tot ceea ce a avut pentru a trai.  Deci, a calculat cat trebuia sa manance in fiecare zi si a vazut ca a avut destul pentru un an.  A impartit in 12 parti tot ceea ce a avut si  a ascuns celelalte 11 parti ca sa nu fie ispetit sa le manance.  Daca ar fi luat semintele si le-ar fi insamintat, ar fi fost destul pentru mai mult timp.  Ar fi crescut alt porumb.  Avand insa frica de pasarile despre care a crezut ca ar veni sa fure semintele noaptea si avand frica ca n-ar avea sa manance asteptand roada si avand frica ca pamantul n-ar da inapoi, nu a luat nici o masura in acest sens.  Dupa un an a murit flamand.  

Noi credem ca omul acesta este in adevarat prost, dar noi vedem si simtim aceeasi frica in altii si in noi insine cu privire la eforturile noastre, banii nostri si sentimentele noastre.  Nu este la fel de prost sa tinem toate aceste lucruri crezand ca vor fi luate, neapreciate de Dumnezeu si de altii si nu vor fi date inapoi? Poate crezi ca este normal sa nu faci nimic pentru alte persoane pe care nu le cunosti, sa nu ai incredere in ele si sa ai frica de a pierde ceea ce ai.  In acest caz gandim exact ca omul din pilda.

A fost scris pe mormantul acestui om, "Ceea ce am dat, eu am; ceea ce am cheltuit, eu am avut; ceea ce am tinut, eu am pierdut."

Ce viitor vrei pentru societatea ta?

Walter Scott a scris, "Ratia umana ar peri daca s-ar termina ajutorul primit de la unii la altii.  Nu putem exista fara ajutor mutual.  Deci, toti care au nevoie de ajutor au dreptul sa ceara celorlalti  si nimeni care are capacitatea sa dea nu-l poate refuza fara sa fie vinovat."   Daca romanii nu-i ajut pe romani, cat de mult este posibil, sunt vinovati de furtul propriului lor viitor ca indivizi si colectivitate.

Incepi sa-ti faci viitorul--acum!

Noi avem o linie directa cu Statele Unite, eu fiind un administrator american in legatura cu cele mai bune universitati si cercetatori.

HIV Anonim iti extinde o invitatie speciala sa intri si tu cu noi in lupta internationala impotriva lui HIV/SIDA.  Trebuie sa fim soldati uniti in schimbarea gandurilor care impiedica progresul nostru si starea noastra de a trai bine.

Pentru a deveni o parte din echipa noastra sau pentru a sti mai multe despre cum sa incepi intilniri si evenimente in orasul tau, trimite-ne un mesaj.

The volunteer chapters of the HIV Anonymous will coordinate many events and programs in which you can participate, have fun, make new friends, enhance your resume skills, gain valuable work experience, develop networking opportunities all while contributing to an important cause.

There are a variety of volunteer jobs available and we will attempt to match you with a position that will meet your needs and optimize your talents.  Please send an e-mail to us for more information.  Here is a brief description of current opportunities:

Volunteer Coordinator: Recruits and helps to train and monitor volunteers.

Online Discussion Group Leaders: We are looking for commitments for all time slots for online meetings.  We need people to lead and host our online meetings at scheduled times.  Volunteers are responsible for hosting online meetings at appointed times.  As a commitment person you can sign on for one or more time schedules.  Your responsibilities are to suit up and show up, be online at the set time, mediate, keep the meeting flowing and on target.  If you think this is something that you might be interested in, please let#000080">let us know.  Also, tell us a little about your background and experiences related to this site.  Please e-mail us with any questions you might have.

hcv top

Discussion Group Leaders and Coordinators: Introduce the HIV Anonymous big book to your current meeting.

Sponsors: Provides support to a newly diagnosed member online, over the phone and in person (when possible) for a time-limited period.  Must be HIV challenged individual who will be a good example and provide helpful information and encouragement.  (This is (This is not a counseling program. )

Translators: Reviews translations of web site and book for accuracy.

Communications/Public Relations: Helps with press releases and public awareness ideas and activities.  Requires experience and/or strong interest in public relations and computer skills. 

Fundraising Committee: Assists with fundraising ideas and activities  A background in finance, fundraising, or business as well as creative thinking would be helpful.  Time obligation is negotiable but a 6-month commitment is needed.

We are in the process of getting our 501 C3 non-profit status.


e-mail us

 

Cautati in situl acesta sau pe tot Internetul sponsorizat de FreeFind

Cautarea sitului Cautarea Internetului
Centru de Informare
Stiri
Ai un risc mare sa
te imbolnavesti cu SIDA?

Tot care vindeca
Razboiul Ascuns
Stiri de la USA
privind abstinenta

Povesti sentimentali
Noutati HIV (In ingleza)
Bibliografie

Intrebari despre SIDA

Pagina principala
HIV Anonim:  ajutor pentru cei cu SIDA

                       

Copyright 2002-3 HIV Anonymous.com -- 129 W. Canada - San Clemente CA 92672 949-218-6793

- aviz -

Desemnat de:Mark Charbonneaux si Laurent LaBrie