Bine ati venit la
HIV Anonim: ajutor pentru cei cu SIDA


despre noi Atitudini pozitive despre HIV evenimente programate stiri (in engleza) Pagina Principala
Paginile interactive:navigator pentru HIV Anonim Forum si Bulletin board
Nou pentru 2005: Cercul Abstinentei. Incurajarea pentru ca sa traim o viata mai sanatoasa.
PROGRAMUL
HIV ANONIM
Atitudini pozitive
despre HIV
Our Book
(in engleza)
Locurile Mele
Chat-ul nou HIV
Sala veche de chat
Anunturi
Oportunitati sa ajuti
Linkuri folositoare
Umor
Scrie povestea ta
Pagina principala

Fa un clic aici ca sa adaugi aceasta pagina in lista preferintelor tale!
Faceti un link de la situl vostru la situl nostru.

Analiza stiintifica si eficacitatea prezervativului

WASHINGTON, DC ( 16 Octombrie , 2002) Un nou raport stiintific, eliberat astazi, cu Institutul Medical pentru Sanatatea Sexuala dezvaluie ca prezervativul chiar si cand e folosit 100% din timp, a esuat sa reduca riscul a celor mai multe comune si potentiale boli sexuale cu transmitere sexuala la un nivel acceptabil.


Sex, Prezervative si Boli cu transmitere sexuala: Ce stim noi acuma?

Raportul trateaza abilitatea prezervativelor pentru a reduce riscul de boli cu transmitere sexuala. Autorul raportului este cineva cu gradul cel mai inalt de expert al natiunilor pe boli cu transmitere sexuala si cercetare de prezervative

America infrunta epidemia de Boli cu transmitere sexuala mai mult de 15 milioane de infectii pe an, a facut comentariu Doctor Joe S. Mcllhaney, Jr, MD, presedintele Institutului Medical.Se impune ca americanii sa inteleaga ce stiinta spune despre limitele de prezervative care ii tine feriti de boli cu transmitere sexuala, multi dintre ei pot avea o viata schimbata , incluzand infertilitate si cancer.

Cheile constatari pentru Sex, Prezervative si Boli cu transmitere sexuala include:

 • Prezervatvul trebuie folosit 100% si sa se foloseasca corect tot timpul anilor si sa protejeze indivizii necasatoriti care iau parte la o activitate sexuala pentru a furniza orice speranta rezonabila de a evita infectia cu boli cu transmitere sexuala si o potentiala boala de la partener (exceptie pentru herpesuri si HIV unde mai putin de 100 procente , prezervativul sa poata sa micsoreze riscul).

 • Prezervativul nu poate elimina riscul 100% de boli cu transmitere sexuala, incluzand si HIV.

 • Este neobisnuit faptul ca un om ar folosi un prezervativ in fiecare data. Pentru cercetatori, reprezinta doar un concept teoretic, inafara de cativa indivizi meticulosi. Chiar si printre adultii care stiu ca partenerul lor are HIV, doar 56% folosesc prezervativul mereu.

 • Nu exista nici o dovada de oricare micsorare de risc pentru transmisia sexuala umana HPV chiar si cu 100% prezervativ folosit.

 • Transmisia se sifilis se rezuma de la 29% la 50% cu folosire 100% prezervativ, diminuand de la 50 la 71 procente riscul de infectie. ("Risc relativ nu inseamna actualul procentaj real de infectie, dar mai degraba se refera la diferenta calculata a riscului intre a folosi prezervativ si a nu folosi prezervativ.

 • Transmisia de gonoree se rezuma cu aproximativ 50% cu folosire 100% prezervativ, micsorand cu 50% riscul de infectie.

 • Transmisia de clamidie se rezuma cu aproximativ 50% cu folosire 100% prezervativ totusi micsorand cu aproximativ 50% de a deveni infectat cu clamidie.

 • Un studiu recent a aratat cu 25% la folosirea mai multa a prezervativului, diminueaza riscul de transmisie a herpesurilor genitale la femei, dar nu si la barbati. Au fost extinse informatii cu acelasi autor, pana acum nepublicate, dar au fost prezentate la o conferinta nationala de Boli cu Transmitere Sexuala care arata micsorarea de risc cu aproximativ 40% pentru ambele sexe, iar atunci cand prezervativul a fost folosit cu 65% mai mult, actiunile au ajuns la 60%.

 • Transmisia de HIV pe cale sexuala este redusa cu aproximativ 85% cu folosire 100% prezervativ s-a ajuns la 15% riscuri de infectie cu boala fatidica.

 • Pentru aproximativ alte douzeci boli cu transmitere sexuala, nu exista informatii ca sa spuna da sau nu la intrebarea daca prezervativ ofera oricare miscare de risc la transmisia sexuala.

Pretul si prevenirea bolilor sexuale

Cautati in situl acesta sau pe tot Internetul sponsorizat de FreeFind

Cautarea sitului Cautarea Internetului
Centru de Informare
Stiri
Ai un risc mare sa
te imbolnavesti cu SIDA?

Tot care vindeca
Razboiul Ascuns
Stiri de la USA
privind abstinenta

Povesti sentimentali
Noutati HIV (In ingleza)
Bibliografie

Intrebari despre SIDA

Pagina principala
HIV Anonim: ajutor pentru cei cu SIDA

Dreptul de copiat 2001-2005 HIV Anonymous.com -- 129 W. Canada - San Clemente CA 92672 USA Telefon (949) 218-6793

- aviz -

Traducere: Iustin Sarpe Desemnarea paginii:Laurent LaBrie

adressa posta electronica